Honor Magic 4 ve Honor Magic 5 modellerine büyük yenilik

Honor, Magic 4 ve Magic 5 serisi akıllı telefonları için Çin’de yeni bir sistem güncellemesi yayınladı. Bu son yazılım güncellemesi, cihazlara birçok yeni yaşam kalitesi özelliği getiriyor.

Yeni yazılım yapısı, güvenlik yaması seviyesini artırıyor. Her ne kadar benzer özelliklere sahip olsa da, bu güncelleme her iki seri için farklı yapı numaralarıyla geliyor.

ITHome’a göre, Honor’un amiral gemisi akıllı telefonları için yeni yazılım güncellemesi şu yapı numaralarına sahip:

Honor Magic 4 Serisi – MagicOS 7.0.0.170

Honor Magic 5 Serisi – MagicOS 7.1.0.183

Bu yazılım yapıları sırasıyla 803MB ve 579MB boyutlarında.

Resmi değişiklik listesi bu güncelleme ile birlikte gelen altı önemli özelliği belirtiyor. İlk olarak, güncelleme güvenlik yaması seviyesini Kasım 2023’e yükseltiyor.

Honor Magic 4 ve Honor Magic 5 modellerine büyük yenilik

Ayrıca, güncelleme ‘Saf Durum Çubuğu’nu tanıtıyor. Bu mod sadece zamanı, WiFi’ı, ağı ve batarya seviyesini gösteriyor.

Sonra, güncelleme Kontrol Merkezine YOYO öneri anahtarını ve otomatik parlaklık düğmesini ekliyor. Ayrıca, kilitli durumdayken ses kısma düğmesine çift tıklayarak feneri açıp kapatmayı etkinleştiriyor.

Yüzen pencere özelliği daha fazla uygulama için destek ekliyor. Son olarak, Galeri uygulaması gizli albümler için özel albüm kapağı ve şifre kilit işlevleri alıyor.

Diğer OTA sistem güncellemeleri gibi, bu güncelleme de partiler halinde yayınlanıyor. Bu nedenle, bazı kullanıcılar daha erken alabilirken, diğerlerinin beklemesi gerekebilir.

Bu özelliklerin Çin ana karasının dışında ne zaman ve nasıl sunulacağından emin değiliz. Muhtemelen yakın gelecekte bir şekilde sunulacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x